miercuri, 1 august 2012

„Sushi Dinner Events” la Tokyo Japanese Restaurant


Iubitorii de artă culinară japoneză vor avea parte la începutul lunii august de două evenimente gastronomice cu specific japonez, reunite sub numele de „Sushi Dinner Events”, găzduite de Tokyo Japanese Restaurant.

În data de 7 august 2012 și 9 august 2012, vor avea loc cele două evenimente: „Traditional Dinner” și „Fusion Dinner”. În ambele seri, participanții vor avea ocazia să se bucure de degustarea de sake și umeshyu.

Așadar, cei care sunteți iubitori de sushi aveți ocazia în 7 august, ora 19:00 la „Traditional Dinner”, cât și în 9 august, ora 19:00 la „Fusion Dinner” să savurați aceste preparate japoneze, gătite de doi maeștri în bucătăria japoneză: Master Sushi Chefs Ogawa Hirotoshi și Tsuchiya Naofumi. Accesul la aceste evenimente se face pe bază de tichet de participare, la prețul de 75 Ron de persoană/ eveniment. Tichet-ul poate fi achiziționat de la Tokyo Japanese Restaurant, de pe strada Gheorghe Marinescu, nr. 5, Cluj-Napoca.

Pentru că anul acesta, Tokyo Japanese Restaurant împlinește 9 ani de când este în România, până în data de 31 august 2012, clienții care dețin Tokyo Card beneficiază de 9% reducere în Restaurantul Japonez Tokyo, situat la adresa de mai sus. 

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu